Φεβρουαρίου 01, 2023

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ο Τάκης Παπαχρήστος νέος Πρόεδρος των ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ & της Τεχνικής Επιτροπής ΕΠΟ - Ο Διονύσης Βισβίκης στην επιτροπή Διοργανώσεων !

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και εμβληματικός αρχηγός της εθνικής ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης στην σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ όρισαν τις επιτροπές για την τρέχουσα θητεία της .

Με ομόφωνη απόφαση  ο Τάκης Παπαχρήστος ορίστηκε πρόεδρος των δύο σημαντικότερων επιτροπών,  κάτι που δείχνει την αναγνώριση στο έργο του και την ουσιαστική αναβάθμισή του μετά την προηγούμενη επιτυχημένη θητεία του.
Ο Τάκης Παπαχρήστος θα είναι πρόεδρος της  Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ που ουσιαστικά έχει τον συντονισμό του έργου όλης της Ομοσπονδίας, μια εξαιρετικά νευραλγική θέση ιδιαίτερα μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε η ΕΠΟ το προηγούμενο διάστημα.

Επίσης θα συμμετέχει σε μια από τις πιο σημαντικές επιτροπές, την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Είναι κοινή ομολογία στους κόλπους της ΕΠΟ ότι η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας βγαίνει η πιο ενισχυμένη από όλες σε αυτή την θητεία.

Η μεγάλη αναγνώριση  για όλο το Αιτωλοακαρνανίκο ποδόσφαιρο είναι η επιλογή του Τάκη Παπαχρήστου ως πρόεδρος της επιτροπής των Εθνικών Ομάδων της Ελλάδος, ιδιαίτερα όταν αυτό συμβαίνει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ, Διονύσης Βισβίκης επιλέχθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, στην Επιτροπή Διοργανώσεων, του  Κυπέλου Ελλάδος και της Γ' Εθνικής. Μια πολύ σημαντική θέση που αποδεικνύει την εκτίμηση και αναγνώριση του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου
 

Η Ελεύθερη Φωνή. εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν οι δύο Μεσολογγίτες παράγοντες  και είμαστε σίγουροι ο Τάκης Παπαχρήστος και ο Διονύσης Βισβίκης θα κάνουν υπερήφανο το Αιτωλοακαρνανικο ποδόσφαιρο σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή που διανύει το ποδόσφαιρο.